Alla inlägg den 22 september 2010

Av Klara Regina - 22 september 2010 19:26

Härlig höstbild - fatta att få göra så där med alla skolpapper. Mycket mysigare                                                    


Hej på dig

Kom hem för inte så längesen, gick hem med en vän från mitt gymnasium, powerwalk :,D or something. 

I morgon är det nollning, men jag inte känner för det. Tar upp så mycket tid. Jag ville teckna imorgon, och jag har en massa läxor. (som kom som en blixt från klar himmel. Tror mina konspirationsteorier stämmer) Blir nog kul med det här i alla fall, men det är studiedag och kände att jag ville  ha ledigt. Dessutom kanske det krockar med min taekwondo. Det skulle kanske vara fest efter nämligen, om det är bra väder. Men jag ville ju ha ett konkret svar! 


Så... Jag borde verkligen göra läxor nu, men jag ska äta mat också, och är inte så väldigt bra på att bara sätta mig ner och plugga spontant. 


Apropå mat: här är ett videoklipp med min kusin Tobias som spelar orgel! Check out his blog. 

http://bachbloggen.bloggplatsen.se/


Idag på arr och kompositionslektionen så lyssnade vi bara på musik i princip. Man ska höra vilka instrument som är vilka etc. Jag var i ett dilemma, för jag valde mellan två låtar - valde en, men nu ångrar jag mig!


Valde mellan denna 


Och denna 

 

Det slutade med att det blev Carpark North, men tycker jag borde valt den andra nästan... Eftersom vi ska göra en kompskiss av det hela. Och nu går det inte att ändra på. Jag tycker om båda låtarna dock. Vad skulle du valt?


Dagens nördness: ... Det får väl bli So ideologier, engelska glosor, datakunskap, kompskiss, ljudteknik... Höh.

Ovido - Quiz & Flashcards